Tomorrowland keert in 2023 terug naar Brazilië

Tomorrowland keert in 2023 terug naar Brazilië

De start van een nieuw avontuur voor het Belgische festival van 12 tot 14 oktober in Itu, nabij São Paulo

Woensdag 21 december 2022 - Tomorrowland trekt in 2023 terug naar Brazilië! Na twee geweldige festivals vol mooie herinneringen in 2015 en 2016 kondigt het Belgische festival vandaag trots en enthousiast de terugkeer naar Zuid-Amerika aan voor een nieuwe editie van Tomorrowland Brasil van 12 tot 14 oktober 2023. Zo krijgt Tomorrowland opnieuw een plek op het prachtige festivalterrein van Parque Maeda in Itu, een gemeente in de staat São Paulo, tijdens drie dagen met de beste elektronische artiesten en festivalgangers van over de hele wereld. Inschrijven om op de hoogte te blijven kan nu via https://www.tomorrowlandbrasil.com/.

Tomorrowland droomt al enkele jaren van een terugkeer en vanuit Brazilië komt er nog altijd veel liefde en appreciatie. De organisatie staat dan ook te popelen om opnieuw een feeëriek festival met bezoekers van over de hele wereld te organiseren in Brazilië. De eerste twee succesvolle en zonovergoten edities van Tomorrowland Brasil in 2015 en 2016 vonden ook plaats in Parque Maeda. Meer dan 150.000 People of Tomorrow van meer dan 60 verschillende nationaliteiten dansten er toen samen aan de iconische ‘Book of Wisdom’ en ‘The Key To Happiness’ Mainstages.

Voor Guilherme Gazzola, de burgemeester van Itu, gaat Tomorrowland om veel meer dan enkel muziek. Het festival zal zijn stempel op de regio drukken en er belangrijke verbeteringen stimuleren. “Tomorrowland is niet enkel een grandioos evenement, het belang van het festival komt ook tot uiting in de acties gericht op de stad en de lokale gemeenschap. We zijn er trots op dit wereldberoemde festival in Itu, een historische toeristische stad, te mogen verwelkomen.”

De Braziliaanse dj Alok was er al bij op Tomorrowland Brasil in 2015 en 2016 en stond ook al verschillende keren op het podium van Tomorrowland in Boom. “Tomorrowland is een iconisch festival dat is uitgegroeid tot één van ’s werelds meest gerenommeerde festivals in de elektronische muziek. Het festival heeft door de jaren heen enorm veel bijgedragen aan mijn carrière. Tomorrowland is een magische en unieke ervaring, zowel voor mezelf als voor festivalgangers. Als je één keer naar Tomorrowland bent geweest, dan vergeet je dat nooit meer.”

De Braziliaanse artiest Vintage Culture: “Tomorrowland is één grote familie. Dat voelde ik echt aan de manier waarop ze mij in België hebben ontvangen. Ik ben heel blij dat ik hen nu terug kan verwelkomen in ons land.”

Tomorrowland Brasil zal in 2023 de beste dj’s verwelkomen op enkele sprookjesachtige podia. Festivalgangers uit alle hoeken van de wereld zullen samen kunnen feesten tijdens drie dagen vol liefde en passie, te midden van het weelderige en groene landschap van Parque Maeda, ongeveer 90 kilometer van São Paulo. Meer info over de ticketverkoop en line-up wordt de komende maanden bekendgemaakt. Schrijf je nu in via https://www.tomorrowlandbrasil.com/ om op de hoogte te blijven.

Tomorrowland Brasil
​12-14 oktober 2023
​Parque Maeda, Itu
​Meer info:
https://www.tomorrowlandbrasil.com/

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Tomorrowland Brasil

After making a grand return in 2023, Tomorrowland will again travel to Brazil for a new edition of Tomorrowland Brasil on October 11-13, 2024. Tomorrowland Brasil 2024 will revolve around the mythical ‘Adscendo’ theme, turning Parque Maeda into a magical destination high on the horizon. The beautiful festival area of Parque Maeda in Itu, a municipality of São Paulo, will be the home of a magical three-day global gathering, uniting People of Tomorrow from all corners of the world with a collection of the planet’s finest electronic artists. 

Relive the most magical moments of Tomorrowland Brasil 2023 with The Official Tomorrowland Brasil 2023 Aftermovie on YouTube.

Tomorrowland Brasil
October 11-13, 2024
Parque Maeda, Itu
More info via brasil.tomorrowland.com

Apply for press accreditation via this link.